tag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post3008107158360543033..comments2023-07-13T09:53:26.630+02:00Comments on Kookstel - Een kokend stel: Verse lasagnebladeren: hoe doe je dat?Unknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-8901831124236732002015-08-31T09:21:31.034+02:002015-08-31T09:21:31.034+02:00Ga het proberen vandaag laat het nog wel weten gr ...Ga het proberen vandaag laat het nog wel weten gr Fred Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04614534869387025453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-64779967846818354092014-01-20T07:58:09.501+01:002014-01-20T07:58:09.501+01:00Wat raar, dat heb ik niet eerder meegemaakt! Heb j...Wat raar, dat heb ik niet eerder meegemaakt! Heb je het deeg lang genoeg gekneed (in de machine)? Het kan ook zijn dat je saus teveel vocht bevatte. Een echte oorzaak kan ik je helaas niet geven...<br /><br />Groet,<br />AnneAnnehttps://www.blogger.com/profile/08068792736937244478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-36989529087776604212014-01-18T14:18:05.583+01:002014-01-18T14:18:05.583+01:00Mijn verse zelfgemaakte lasagnebladen leken wel te...Mijn verse zelfgemaakte lasagnebladen leken wel te zijn opgelost toen het gerecht uit de oven kwam. Dus geen structuur in het gerecht.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03490967514101127192noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-64870293463492681862013-12-18T14:10:42.970+01:002013-12-18T14:10:42.970+01:00Dat de bladeren niet goed gaar worden, kan ook aan...Dat de bladeren niet goed gaar worden, kan ook aan de dikte van de saus liggen. Als je saus goed 'soepig' is, worden de bladeren beter gaar. <br />Je kunt eventueel de bladeren voorkoken, maar als je de bladeren direct na het maken verwerkt, zou dat eigenlijk niet nodig moeten zijn.<br /><br />Hopelijk gaat het de volgende keer beter!Annehttps://www.blogger.com/profile/08068792736937244478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-19152038972684291342013-12-14T09:26:48.168+01:002013-12-14T09:26:48.168+01:00Moet je de lasange eerst een beetje voorkoken, wan...Moet je de lasange eerst een beetje voorkoken, want die van mij was na 45 min in de oven niet helemaal gaar?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-9575920205664845862012-05-17T13:49:24.203+02:002012-05-17T13:49:24.203+02:00Heerlijk, die verse pasta, maar je moet er wel eve...Heerlijk, die verse pasta, maar je moet er wel even tijd voor uittrekken...<br /><br />lieve groet,<br />Betsy<br />Wolatelier DiAnBetsyhttps://www.blogger.com/profile/02989475533354720026noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-57619576735488602892012-05-17T12:49:49.085+02:002012-05-17T12:49:49.085+02:00Hoi Nell, het drogen van de pasta hoeft niet hoor!...Hoi Nell, het drogen van de pasta hoeft niet hoor! Maar ik wil altijd graag eerst alle bladeren klaar hebben en dan pas gaan stapelen. Als je de saus al klaar hebt staan, kun je de lasagne gelijk opbouwen als je dat wilt :)Annehttps://www.blogger.com/profile/08068792736937244478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-12278792117430230882012-05-16T15:47:08.061+02:002012-05-16T15:47:08.061+02:00Ik vind met name het drogen van verse pasta. Als i...Ik vind met name het drogen van verse pasta. Als ik aan het koken ben, wil ik doorgaan. Bovendien vind ik het onbehoorlijk veel troep veroorzaken (ligt aan mij). Maar lekker is het zeker, dat wel.Nellhttps://www.blogger.com/profile/11929783666043846976noreply@blogger.com