tag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post7594401671150285990..comments2023-07-13T09:53:26.630+02:00Comments on Kookstel - Een kokend stel: Zelf limonade makenUnknownnoreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-36458120411173843042014-02-26T09:23:27.161+01:002014-02-26T09:23:27.161+01:00De hoeveelheid suiker klopt echt! Hoe lang heb je ...De hoeveelheid suiker klopt echt! Hoe lang heb je het sap met de suiker verwarmd? Als het sap warm genoeg is, moet de suiker vrij snel oplossen. Als je het sap met de suiker nog laat doorkoken, kan het gebeuren dat je een jam/gelei krijgt, zeker bij pectinerijke vruchten zoals rode bessen!<br /><br />Hopelijk lukt het de volgende keer beter. Houd je me op de hoogte?<br /><br />Groet,<br />Anne<br />Annehttps://www.blogger.com/profile/08068792736937244478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-32466783669262496942014-02-24T10:04:39.098+01:002014-02-24T10:04:39.098+01:00We hadden nog rode bessen in de vriezer. Ik heb da...We hadden nog rode bessen in de vriezer. Ik heb daarvan rodebessensiroop geprobeerd te maken met de verhouding 1 liter sap met 1,5 suiker. Vanwege de houdbaarheid heb ik de flessen heet afgevuld. Na afkoelen is de inhoud echter gelei geworden. De hoeveelheid suiker lijkt me erg veel maar bij anderen levert dat blijkbaar geen problemen op. Iemand een idee hoe het komt?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-76317206143098771172013-08-21T13:49:41.496+02:002013-08-21T13:49:41.496+02:00Ik denk dat je dan beter sap van de rode bessen ku...Ik denk dat je dan beter sap van de rode bessen kunt maken: haal ze door een roerzeef en geniet van het sap :) Het idee van de siroop met suiker is dat je het sap langer houdbaar maakt. Bovendien kunnen rode bessen érg zuur zijn...Annehttps://www.blogger.com/profile/08068792736937244478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-71237291516446418462013-08-05T07:49:36.153+02:002013-08-05T07:49:36.153+02:00Een recept zonder koken en zonder suiker spreekt m...Een recept zonder koken en zonder suiker spreekt me meer aan ivm de voedingswaarde...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-41355080784181239562012-07-11T22:12:28.086+02:002012-07-11T22:12:28.086+02:00Mmmm... lekkere limonade.. dat mag Rineke meer mak...Mmmm... lekkere limonade.. dat mag Rineke meer maken!Jacquelinehttps://www.blogger.com/profile/09333187322587359847noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-27830592781465674952012-07-11T12:21:50.974+02:002012-07-11T12:21:50.974+02:00Heel erg bedankt, want het was leuk om te maken en...Heel erg bedankt, want het was leuk om te maken en het is nog lekker ook en ik heb een link gezet naar jouw blog. Groetjes RinekeCraft-Girlhttps://www.blogger.com/profile/02503227609263523928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-27055806323280157142012-07-10T22:39:06.247+02:002012-07-10T22:39:06.247+02:00Dit lijkt me een goed recept. Weer eens iets ander...Dit lijkt me een goed recept. Weer eens iets anders. Succes met de bessen. Groeten van Willemien.bommelmienhttps://www.blogger.com/profile/08458292591401690086noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-41078900307435638082012-07-10T22:32:48.454+02:002012-07-10T22:32:48.454+02:00Hoewel ik bessensap ook heel lekker vind, kan ik m...Hoewel ik bessensap ook heel lekker vind, kan ik me voorstellen dat je het graag eens afwisselt.<br />Dit lijkt me een goede optie. Ik heb geen bessen in de<br />tuin maar er komen wel druiven, daar zou ik best eens<br />druivensiroop van kunnen maken.<br />Dus dit blogje ga ik even goed onthouden!<br />natuurkieker Cobynatuurkieker Coby Koopshttps://www.blogger.com/profile/10497979474530376488noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2703226153401633870.post-83660166179848991112012-07-10T16:24:54.433+02:002012-07-10T16:24:54.433+02:00Lekker! Jammer dat mijn bessen al op zijn. Ik had ...Lekker! Jammer dat mijn bessen al op zijn. Ik had trouwens niet zoveel, maar wel veel soorten: rode en zwarte aalbessen, frambozen en rode en groene kruisbessen. <br /><br />lieve groet,<br />Betsy<br />Wolatelier DiAnBetsyhttps://www.blogger.com/profile/02989475533354720026noreply@blogger.com