donderdag 23 mei 2013

Indiaas bijgerecht: tomatensalade

Veel Indiase bijgerechten kun je prima zelf maken. Bijvoorbeeld deze tomatensalade met munt en lenteui.

Indiase tomatensalade
Wat heb je nodig voor de tomatensalade (2-3 personen):
  • 3 grote tomaten of 8 kleine tomaten
  • 3 lenteuitjes, in ringetjes
  • 2 el muntblaadjes in reepjes
  • 3 el citroensap
  • 2 el suiker
  • snufje zout
Wat moet je doen:
Schik de tomaten op een bord. Strooi de lenteuitjes er over. Maak dan de dressing van de citroensap, suiker en zout. Roer tot suiker en zout zijn opgelost. Voeg dan de munt toe en verdeel over de tomaten. Laat minstens een half uur intrekken.
Lekker bij curries met een volle smaak.



Pin It!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...